Tyytyväiset asiakkaamme

Quality Foods on toiminut jo kahden vuosikymmenen ajan catering-alalla ja olemme keränneet paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat voineet aina lähettää meille palautetta ja referenssejä. Tänne olemme keränneet kaikkein onnistuneimpia ja suurimpia tilaisuuksia, joita Quality Food Catering on vuosien aikana järjestänyt.

Suuria järjestämiämme tapahtumia

 • Puistokirppis ruokailut 1200 hengelle 2010 Tampereella
 • Flow Festival VIP-tarjoilu 900 hengelle 2015 Helsingissä
 • Kymijoki Beer Festival tarjoilu 400 hengelle 2014
 • Kauhakosken kaupungin juhlat noin 500 hengelle
 • Vellamon kaupungin juhlat noin 700 hengelle
 • Iskelmän Kesä Helsinki VIP- tarjoilu noin 2100 henkilölle
 • Puruveden Pop 2012 VIP-tarjoilu noin 1200 henkilölle
 • Simerockin 2012 VIP-tarjoilu noin 1500 henkilölle
 • Augustin Kalaasit-tapahtuman tarjoilu 2012 noin 2300 henkilölle
 • Pan Broadway Studion tarjoilu yritysjuhliin 2012 noin 2200 henkilölle
 • Hento Parkour-areenan tarjoilu 2011 noin 600 henkilölle

Suuret tapahtumat ovat aina haaste catering-yrityksille. Näin on asian laita etenkin Quality Foodsille, jonka filosofia ei salli laadusta tinkimistä edes silloin, kun ruokailijoita on valtava määrä. Emme sorru massakeittiötaktiikoihin, vaan järjestämme lisää työvoimaa, jotta voimme taata yksilöllisen ruokailukokemuksen jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle koosta riippumatta.

Korkealuokkaisen ruokailun järjestäminen jopa tuhansille ihmisille on taito, jota Quality Foods Catering ylpeänä vaalii. Haastetta ei kaihdettu alkuaikoinakaan, jolloin palvelumme oli pienempi, mikä osoittautui hyväksi taktiikaksi, joka on aina erottanut meidät muista catering-alan yrityksistä. Lue blogista tarkemmin järjestämistämme tapahtumista.

Referenssejä

Jorma Viitanen, Pan Broadway Studion toimitusjohtaja

– Halusimme vuonna 2012 syksyllä järjestää firmamme 10-vuotisjuhlan kunniaksi korkealuokkaisen ruokailun tiloissamme. Ongelmaksi koitui se, että tilaamamme ulkomainen catering-yritys perui tarjouksensa lähes viime tingassa. Soitimme monille muille yrityksille, mutta palvelua tuntui olevan mahdotonta saada kahden päivän varoitusajalla standardiemme mukaisesti.

Lopulta kuitenkin kokeilimme Quality Foodsia. Hintataso oli jonkin verran korkeammalla kuin monilla muilla catering-yrityksillä, mutta teimme silti tarjouspyynnön. Vastauksen saimme välittömästi, ja koska tilanne oli kiireinen, kontaktihenkilö Quality Foodsilta oli valmis tulemaan paikan päälle firmaamme, vaikka heidän toimistonsa oli jo siltä viikolta suljettu.

Palvelu järjestyi viikonloppua myöten lyhyellä varoitusajalla ja ilman lisämaksuja. Itse tapahtuma oli menestys ja koko henkilökunnalta tuli myönteistä tai erittäin myönteistä palautetta ruoan ja palvelun laadusta. Tästä syystä voin pyyteettömästi suositella Quality Foods Cateringiä, joka onnistui kahdessa päivässä järjestämään korkealaatuisen kattauksen 2200 henkilölle.

Pan Broadway Studio antaa kaiken tukensa Quality Food Cateringin toiminnalle ja luvan lisätä meidät referenssiksi. Kiitos ja hyvää jatkoa!

Taina-Stiina Korpi, Hento Parkour-areenan pääjärjestäjä

Tarvitsimme erikoistarjoilun tapahtumaamme, johon kuului paljon vaarallisia ja keskityskykyä vaativia suorituksia. Halusimme viimeisen päälle tilanteeseen sopivan tarjoilun, joka helpottaisi keskittymistä ja parantaisi suorituskykyä. Monet palvelut eivät tuntuneet kovin varmoilta asiastaan, kun kysyimme heiltä vähän erikoisempia ruokia, mutta onneksi löytyi Quality Foods Catering.

Superfoodit olivat itse asiassa vaihtoehtona ihan erillisenä menuna ja heiltä löytyi myös niin sanottu Pelaajan erikoinen, mihin kuului erityisesti keskittymiskykyä parantavia ruokia, mikä oli hauska ja kätevä yllätys. Kävimme Quality Foodsin toimistolla ja saimme järjestettyä täydellisesti meille sopivan menun ilman minkäänlaisia ongelmia. He olivat asian suhteen hyvin joustavia.

Catering-palvelu oli paikalla hyvissä ajoin ja loimme heidän kanssa yhdessä tilaisuuteen sopivan tarjoilun. He olivat valmiita vaihtamaan kattaukseen muutaman meidän esittämämme lisän ja käyttämään omia logojamme, mikä oli myös hieno asia, koska olen näissä asioissa aina hiukan perfektionisti!

Itse parkour-tapahtuma sujui loistavasti ja Quality Foodsin ammattimainen esitys tarjoilun osalta tuki sitä. Haluan antaa oman suositukseni vahvasta catering-osaamisesta, johon kuuluu myös moderni ruokavalio ja Fitness-tietämys. Jos järjestät urheilutapahtumaa, ota yhteyttä Quality Foodsiin etkä varmasti tule pettymään.